Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

ERKLÆRING OM FORTROLIGHED

 

 

----

 

 

ARTIKEL 1 - PERSONLIGE OPLYSNINGER INDSAMLET

 

 

Når du foretager et køb fra vores butik, som en del af vores købs- og salgsproces, indsamler vi de personlige oplysninger, du giver os, såsom dit navn, adresse og e-mail-adresse.

 

Når du gennemsøger vores butik, modtager vi også automatisk din computers internetprotokoladresse (IP-adresse), hvilket giver os mulighed for at få flere detaljer om den browser og det operativsystem, du bruger.

 

E-mailmarkedsføring (hvis relevant): Med din tilladelse kan vi sende dig e-mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

 

ARTIKEL 2 - SAMTYKKE

 

 

Hvordan får du mit samtykke?

 

Når du giver os dine personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, planlægge en levering eller returnere et køb, antager vi, at du giver dit samtykke til, at vi indsamler dine oplysninger og bruger dem til andre formål. .

 

Hvis vi beder dig om at give os dine personlige oplysninger af en anden grund, f.eks. Til markedsføringsformål, beder vi dig direkte om dit udtrykkelige samtykke, eller vi giver dig mulighed for at afvise.

 

 

Hvordan kan jeg trække mit samtykke tilbage?

 

Hvis du efter at have givet os dit samtykke skifter mening og ikke længere accepterer, at vi kontakter dig, indsamler dine oplysninger eller afslører dem, kan du give os besked ved at kontakte os på kontakt@fogclip-dk.com. eller via mail til: Iconic Minds Sàrl, rue de la monderèche 28, 3960, Sierre, VS, Schweiz

 

ARTIKEL 3 - OPGIVELSE

 

 

Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet til det ved lov, eller hvis du overtræder vores vilkår og betingelser.

 

 

 

ARTIKEL 4 - SHOPIFY

 

 

Vores butik er hostet hos Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores tjenester og produkter til dig.

 

Dine data gemmes i Shopifys datalagringssystem og databaser og i den generelle Shopify-applikation. Dine data gemmes på en sikker server, der er beskyttet af en firewall.

 

 

 

Betaling:

 

 

 

Hvis du foretager dit køb via en direkte betalingsgateway, gemmer Shopify dine kreditkortoplysninger. Disse oplysninger krypteres i overensstemmelse med den datasikkerhedsstandard, der er oprettet af betalingskortsektoren (PCI-DSS). Oplysninger vedrørende din købstransaktion opbevares så længe det er nødvendigt for at gennemføre din ordre. Når din ordre er afsluttet, slettes oplysningerne vedrørende købstransaktionen.

 

Alle gatewayer til direkte betaling overholder PCI-DSS-standarden, der administreres af PCI Security Standards Council, som er den fælles indsats fra virksomheder som Visa, MasterCard, American Express og Discover.

 

PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker behandling af kreditkortdata af vores butik og dets tjenesteudbydere.

 

For flere oplysninger, se Shopify servicevilkår her eller fortrolighedspolitikken her.

 

ARTIKEL 5 - TJENESTER, DER LEVERES AF TREDJEPARTER

 

 

 

Generelt vil de tredjepartsudbydere, som vi bruger, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne udføre de tjenester, de leverer til os.

 

Imidlertid har nogle tredjepartsudbydere, såsom betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, deres egne fortrolighedspolitikker med hensyn til de oplysninger, vi er forpligtet til at give dem til dine købstransaktioner.

 

Med hensyn til disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker nøje, så du kan forstå, hvordan de behandler dine personlige oplysninger.

 

Husk, at nogle leverandører kan være placeret eller have faciliteter i en anden jurisdiktion end din eller vores. Så hvis du beslutter at gå videre med en transaktion, der kræver tjenester fra en tredjepartsudbyder, kan dine oplysninger muligvis være underlagt lovgivningen i den jurisdiktion, hvor udbyderen er beliggende, eller de i den jurisdiktion, hvor dens faciliteter er placeret.

 

For eksempel, hvis du befinder dig i Canada, og din transaktion behandles af en betalingsgateway i USA, kan de oplysninger, der tilhører dig, og som blev brugt til at gennemføre transaktionen blive afsløret i henhold til lovgivningen i USA. herunder Patriot Act.

 

Når du forlader vores butikswebsted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller -applikation, er du ikke længere underlagt denne fortrolighedspolitik eller de generelle vilkår og betingelser for salg og brug af vores websted.

 

 

Forbindelser

 

Du kan blive bedt om at forlade vores websted ved at klikke på visse links på vores websted. Vi påtager os intet ansvar for fortrolighedspraksis på disse andre websteder og anbefaler, at du læser deres privatlivspolitikker nøje.

 

ARTIKEL 6 - SIKKERHED

 

 

For at beskytte dine personlige data tager vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste praksis for at sikre, at de ikke mistes, misbruges, får adgang til, afsløres, ændres eller ødelægges uhensigtsmæssigt.

 

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, bliver de krypteret ved hjælp af SSL-sikkerhedsprotokollen og gemt med AES-256-kryptering. Selvom ingen metode til transmission over internettet eller til elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer yderligere almindeligt accepterede industristandarder.

COOKIES

 

Her er en liste over cookies, vi bruger. Vi har listet dem her, så du har mulighed for at vælge, om du vil tillade dem eller ej.

 

_session_id, unik session-id, gør det muligt for Shopify at gemme oplysninger om din session (henvisning, destinationsside osv.).

 

_shopify_visit, ingen data tilbageholdt, vedvarende i 30 minutter fra sidste besøg. Brugt af vores webstedsudbyders interne statistiksporing til at registrere antallet af besøg.

 

_shopify_uniq, ingen data tilbageholdes, udløber ved midnat (afhængigt af besøgende) næste dag. Beregner antallet af besøg i en butik pr. Unik kunde.

 

vogn, unik identifikator, vedvarer i 2 uger, gemmer oplysninger om din indkøbskurv.

 

_secure_session_id, unik sessionsidentifikator

 

storefront_digest, unik identifikator, udefineret, hvis butikken har en adgangskode, bruges den til at finde ud af, om den aktuelle besøgende har adgang.

 

ARTIKEL 7 - SAMTIDESALDER

 

 

Ved at bruge dette websted erklærer du, at du i det mindste er myndighedsalderen i din stat eller provins, og at du har givet os dit samtykke til at tillade enhver mindreårig, der er afhængig af dig, at bruge dette websted.

 

 

 

ARTIKEL 8 - ÆNDRINGER I DENNE PRIVATPOLITIK

 

 

Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid, så gennemgå den ofte. Ændringer og afklaringer træder i kraft straks efter opslaget på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer i indholdet af denne politik, underretter vi dig her, at de er blevet opdateret, så du ved, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem, hvis det skulle gøres .

 

Hvis vores butik er erhvervet af eller fusioneret med en anden virksomhed, kan dine oplysninger blive overført til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.

 

SPØRGSMÅL OG KONTAKTINFORMATION

 

 

Hvis du vil: få adgang til, rette, ændre eller slette de personlige oplysninger, vi har om dig, indgive en klage, eller hvis du blot ønsker mere information, bedes du kontakte vores fortrolighedsofficer kontakt@fogclip-dk.com eller med post til Iconic Minds, Rue de la monderèche 28, 3960, Sierre, VS, Schweiz.]