Generelle salgs- og brugsvilkår

Generelle salgs- og brugsvilkår

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG OG BRUG

 

----

 

 

OVERSIGT

 

 

Dette websted drives af Iconic Minds. På dette websted henviser udtrykkene "vi", "vores" og "vores"

 

Iconic Minds tilbyder dette websted, inklusive al information, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, forudsat at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

 

 

Ved at besøge dette websted og / eller købe et af vores produkter, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår ("Generelle salgsbetingelser", "Generelle salgs- og brugsbetingelser", "Vilkår") , herunder eventuelle yderligere vilkår, betingelser og politikker, der henvises til heri og / eller tilgængelige via hyperlink. Disse generelle salgs- og brugsbetingelser gælder for alle brugere af dette websted, inklusive men ikke begrænset til brugere, der gennemser webstedet, som er sælgere, kunder, sælgere og / eller indholdsbidragere.

 

Læs disse generelle salgs- og brugsvilkår omhyggeligt, inden du går ind på eller bruger vores websted. Ved at åbne eller bruge nogen del af dette websted, accepterer du at være bundet af disse generelle salgs- og brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, skal du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge de tjenester, der tilbydes deri. Hvis disse generelle salgs- og brugsbetingelser betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse generelle salgs- og brugsbetingelser.

 

Alle nye funktioner og værktøjer, der føjes til denne butik på et senere tidspunkt, er også underlagt disse generelle salgs- og brugsbetingelser. Du kan til enhver tid se den seneste version af de generelle salgs- og brugsvilkår på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller udskifte dele af disse generelle salgs- og brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for at se, om der er foretaget ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør din accept af disse ændringer.

 

Vores butik er hostet hos Shopify Inc. De giver os e-handelsplatformen, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

 

 

 

ARTIKEL 1 - BETINGELSER FOR BRUG AF VORES ONLINE-BUTIK

 

Ved at acceptere disse generelle salgs- og brugsbetingelser erklærer du, at du er nået til myndighedsalderen i dit land, din stat eller din provins, og at du har givet os dit samtykke til at tillade enhver person i alderen, du er ansvarlig for at bruge dette. internet side.

 

Brug af vores produkter til ethvert ulovligt eller uautoriseret formål er forbudt, og du må ikke under brugen af ​​tjenesten overtræde lovgivningen i din jurisdiktion (inklusive men ikke begrænset til lovgivningen vedrørende ophavsret).

 

Du må ikke overføre orme, vira eller andre koder af destruktiv karakter.

 

Enhver overtrædelse eller overtrædelse af disse generelle salgs- og brugsvilkår vil resultere i øjeblikkelig ophør af dine tjenester.

 

ARTIKEL 2 - ALMINDELIGE BETINGELSER

 

 

Vi forbeholder os ret til at nægte enhver person adgang til tjenesterne til enhver tid, uanset årsag.

 

Du forstår, at dit indhold (eksklusive dine kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret, og dette indebærer (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under transmission via netværk.

 

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten eller brugen af ​​Tjenesten eller nogen adgang til Tjenesten eller kontaktpersonen på webstedet, gennem hvilken Tjenesten leveres, uden tilladelse. meddelelse fra os.

 

Overskrifterne i denne aftale er medtaget for din bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller påvirke disse vilkår.

 

ARTIKEL 3 - NØJAGTIGHED, FULDFÆRDIGHED OG TIDLIGHED AF INFORMATION

 

Vi er ikke ansvarlige, hvis de tilgængelige oplysninger på dette websted ikke er nøjagtige, komplette eller opdaterede. Indholdet af dette websted leveres kun til informationsformål og bør ikke udgøre din eneste informationskilde til at træffe beslutninger uden først at konsultere mere nøjagtige, komplette og opdaterede informationskilder. Hvis du beslutter at stole på det indhold, der præsenteres på dette websted, gør du det på egen risiko.

 

Dette websted kan indeholde visse forudgående oplysninger. Disse forudgående oplysninger er af natur ikke ajourførte og leveres kun til informationsformål. Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre indholdet på dette websted, men vi er ikke forpligtet til at opdatere nogen oplysninger på vores websted. Du accepterer, at du er ansvarlig for overvågning af ændringer på vores websted.

 

 

ARTIKEL 4 - Told, moms (moms)

 

 

Produkter, der importeres fra lande uden for Schweiz, kan være pålagt importafgifter, der er kundens ansvar. De varierer alt efter de forskellige toldzoner. Det er kundens ansvar at betale told og andre reguleringsgebyrer korrekt. Importafgifter er ikke forsendelsesomkostninger.

 

ARTIKEL 5 - ÆNDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

 

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

 

Vi forbeholder os ret til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (og enhver del eller indhold af tjenesten) uden varsel og når som helst.

 

Vi hæfter ikke over for dig eller nogen anden tredjepart for nogen prisændring, suspension eller afbrydelse af tjenesten.

 

ARTIKEL 6 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

 

 

Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online på vores websted. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og kan kun være genstand for returnering eller udveksling i overensstemmelse med vores returpolitik.

 

Vi har gjort vores bedste for så tydeligt som muligt at vise de farver og billeder af vores produkter, der vises i vores butik. Vi kan ikke garantere, at visningen af ​​farver på din computerskærm er korrekt.

 

Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til at gøre det, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person og i enhver geografisk region eller jurisdiktion. Vi kunne udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af ethvert produkt eller en tjeneste, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser og produktpriser kan ændres når som helst uden varsel efter eget skøn. Vi forbeholder os ret til at stoppe med at tilbyde et produkt til enhver tid. Ethvert service- eller produkttilbud på dette websted er ugyldigt, hvor det er forbudt ved lov.

 

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andre varer, du har fået eller købt, vil opfylde dine forventninger, og heller ikke at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

 

ARTIKEL 7 - NØJAGTIGHED FOR FAKTURERING OG KONTOINFORMATION

 

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn reducere eller annullere de købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der placeres af eller fra den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte dig på den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores eneste vurdering kan synes at være fra forhandlere, forhandlere eller distributører.

 

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige ordre- og kontooplysninger for alle ordrer, der placeres i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse, kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan skubbe for at gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

 

For flere detaljer, se vores returpolitik.

 

ARTIKEL 8 - VALGFRIE VÆRKTØJ

 

 

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke overvåger, kontrollerer eller påvirker over.

 

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som det er" og "som tilgængeligt" uden nogen garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi har intet juridisk ansvar som følge af eller i forbindelse med brugen af ​​disse valgfri tredjepartsværktøjer.

 

Hvis du bruger valgfrie værktøjer, der tilbydes på webstedet, gør du det på egen risiko og efter eget skøn, og du bør gennemgå vilkårene, som sådanne værktøjer tilbydes af den eller de relevante tredjepartsudbydere.

 

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller nye funktioner på vores websted (inklusive nye værktøjer og ressourcer). Disse nye funktioner og disse nye tjenester vil også være underlagt disse generelle salgs- og brugsvilkår.

 

ARTIKEL 9 - TREDJEPARTS LINKS

 

 

Visse indhold, produkter og tjenester tilgængelige via vores service kan omfatte materiale fra tredjeparter.

 

Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke forpligtet til at gennemgå eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden af ​​sådanne websteder, og vi garanterer ikke eller påtager os noget ansvar for noget indhold, websted, produkt, service eller andet materiale, der er tilgængeligt på eller fra disse tredjepartswebsteder.

 

Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med disse tredjepartswebsteder. Læs politikker og praksis for tredjeparter omhyggeligt, og sørg for at forstå dem, inden du indgår nogen transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende produkterne fra disse tredjeparter skal sendes til de samme tredjeparter.

 

ARTIKEL 10 - KOMMENTARER, FORSLAG OG ANDRE FORSLAG FRA BRUGERE

 

 

Hvis du på vores anmodning indsender specifikt indhold (for eksempel for at deltage i konkurrencer), eller hvis du uden anmodning fra os sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, pr. Post, eller på anden måde (samlet, "kommentarer") giver du os ret til når som helst og uden begrænsning at redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge og i ethvert medie eventuelle kommentarer, du sender til os. Vi er ikke og bør ikke kræves (1) for at opretholde fortroligheden af ​​kommentarer; (2) at betale erstatning til nogen for eventuelle kommentarer; (3) for at svare på kommentarer.

 

Vi kan, men har ingen pligt til at gøre det, overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn mener er ulovligt, stødende, truende, voldeligt, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt, eller som krænker intellektuel ejendom eller disse generelle salgs- og brugsvilkår.

 

Du accepterer at skrive kommentarer, der ikke krænker tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatliv, personlighed eller andre personlige eller ejendomsrettigheder. Du accepterer også, at dine kommentarer ikke vil indeholde ulovligt, ærekrænkende, stødende eller uanstændigt indhold, og de vil heller ikke indeholde computervirus eller anden ondsindet software, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en person, som du ikke er, eller forsøge at vildlede os og / eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​dine kommentarer. Du er fuldt ansvarlig for alle kommentarer, du sender, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar for og fraskriver os ethvert ansvar for eventuelle kommentarer, du sender eller andre tredjepartsindlæg.

 

ARTIKEL 11 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

 

Din indsendelse af personlige oplysninger til vores butik er underlagt vores fortrolighedspolitik. Klik her for at se vores fortrolighedspolitik.

 

 

 

ARTIKEL 12 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDLØSNINGER

 

Fra tid til anden kan der være information på vores websted eller i tjenesten, der kan indeholde typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, gebyrer. Produktforsendelse, leveringstider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder, udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige, og det til enhver tid og uden varsel (inklusive efter dig har bestilt).

 

Vi er ikke forpligtet til at opdatere, ændre eller afklare oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted, herunder men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet i loven. Ingen fast opdaterings- eller opdateringsdato i Tjenesten eller på et relateret websted skal tages i betragtning ved konklusionen om, at oplysningerne i Tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

 

ARTIKEL 13 - FORBUDT BRUG

 

 

Ud over forbudene i de generelle salgs- og brugsvilkår er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) at tilskynde andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger (c) at overtræde enhver regional ordinance eller enhver international, føderal, provinsiel eller statslig lov, regel eller regulering; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller tredjeparters rettigheder; (e) at chikanere, mishandle, fornærme, såre, ærekrænke, bagvaskes, nedværdiges, skræmme eller diskriminere nogen på baggrund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller overføre vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kunne bruges på en sådan måde, at det går på kompromis med funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller enhver tilknyttet, uafhængig webside eller Internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) at spam, phish, kapre et domæne, afpresse information, gennemse, udforske eller scanne internettet (eller enhver anden ressource); (j) til uanstændige eller umoralske formål eller (k) for at overtræde eller omgå sikkerhedsforanstaltningerne i vores Tjeneste, ethvert andet websted eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted for overtrædelse af forbudte anvendelser.

 

ARTIKEL 14 - UDELUKKELSE AF GARANTIER OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR

 

 

Vi garanterer ikke eller fremsætter nogen erklæringer om, at din brug af vores service vil være uafbrudt, hurtig, sikker eller fejlfri.

 

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er nøjagtige eller pålidelige.

 

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne Tjenesten på ubestemt tid eller annullere Tjenesten til enhver tid uden at underrette dig først.

 

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af Tjenesten eller din manglende evne til at bruge den er på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (medmindre det udtrykkeligt er modsat af os) "som det er" og "som tilgængeligt" til din brug uden repræsentation, uden garantier og uden betingelser af nogen art, udtrykkeligt eller underforstået, herunder alle underforståede garantier for salgbarhed eller salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og frihed fra krænkelse.

 

Iconic Minds, vores direktører, ledere, medarbejdere, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, serviceudbydere og licensgivere kan på ingen måde holdes ansvarlige for skade, tab, krav eller direkte, indirekte skade, tilfældig, straf, særlige skader eller følgeskader af enhver art, herunder men ikke begrænset til tab af fortjeneste, indtægter, opsparing, data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, som de er kontraktmæssige, erstatningspligtige (selv i tilfælde af uagtsomhed), strengt ansvar eller på anden måde , der stammer fra din brug af enhver tjeneste eller et produkt, der stammer fra denne Tjeneste, eller med hensyn til ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af Tjenesten eller ethvert produkt, herunder men ikke begrænset til fejl eller udeladelser i noget indhold, ethvert tab eller skader af enhver art, der opstår som følge af brugen af ​​Tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via Tjenesten, selvom du er blevet underrettet om muligheden for, at de kan forekomme. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.

 

ARTIKEL 15 - KOMPENSATION

 

 

Du accepterer at skadesløse, forsvare og beskytte Iconic Minds, vores moderselskab, vores tilknyttede selskaber, datterselskaber, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, forhandlere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører og medarbejderstuderende, med hensyn til enhver klage eller anmodning. , inklusive rimelige advokatsalær, vil under alle omstændigheder feste eller erklære din overtrædelse af disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug eller de dokumenter, som de henviser til, eller din overtrædelse af enhver lov eller ret. en tredjedel.

 

 

 

 

ARTIKEL 16 - SÆRLIGHED

 

 

I tilfælde af at en bestemmelse i disse generelle salgs- og brugsvilkår betragtes som ulovlig, ugyldig eller ugyldig, kan denne bestemmelse alligevel anvendes i det omfang, loven tillader det, og den ikke-gældende del betragtes som adskilt. af disse generelle salgs- og brugsvilkår påvirker denne tilknytning ikke gyldigheden og anvendeligheden af ​​de øvrige tilbageværende bestemmelser.

 

ARTIKEL 17 - AFSLUTNING

 

 

Parternes forpligtelser og ansvar inden opsigelsesdatoen forbliver i kraft efter ophør af denne aftale til alle formål.

 

Disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller ej. Du kan når som helst opsige disse generelle salgs- og brugsvilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores websted.

 

Hvis vi efter eget skøn mener, at du ikke har succes, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har været i stand til at overholde vilkårene i disse vilkår og betingelser for salg og brug, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden at underrette dig på forhånd, og du forbliver ansvarlig for alle skyldige penge indtil datoen for opsigelsen (inklusive dette), og / eller vi nægter dig muligvis adgang til vores tjenester (eller nogen del deraf).).

 

 

 

ARTIKEL 18 - HELE AFTALE

 

 

Enhver manglende overholdelse af vores rettigheder eller bestemmelser i disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug bør ikke udgøre et frafald af denne ret eller bestemmelse.

 

Disse vilkår og betingelser for salg og brug eller enhver anden politik eller driftsregel, som vi offentliggør på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele forståelsen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af tjenesten og erstatter al kommunikation, forslag og alle aftaler, forudgående og nutidig, mundtlig eller skriftlig, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til nogen tidligere version af de generelle salgs- og brugsvilkår).

 

Enhver tvetydighed med hensyn til fortolkningen af ​​disse generelle salgs- og brugsvilkår bør ikke fortolkes til ulempe for den udarbejdende part.

 

ARTIKEL 19 - GÆLDENDE LOV

 

Disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug samt enhver anden separat aftale, hvorigennem vi leverer tjenester til dig, vil være underlagt og fortolket i henhold til de gældende love på Rue de la monderèche 28, 3960, Sierre, VS, Schweiz.

 

 

 

ARTIKEL 20 - ÆNDRINGER I DE ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG OG BRUG

 

 

Du kan til enhver tid se den seneste version af de generelle salgs- og brugsvilkår på denne side.

 

Vi forbeholder os ret til efter vores eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse vilkår og betingelser for salg og brug ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at besøge vores side regelmæssigt for at kontrollere, om der er ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted efter offentliggørelsen af ​​ændringer i disse vilkår og betingelser udgør accept af disse ændringer.

 

 

 

ARTIKEL 21 - KONTAKTDETALJER

 

 

 

Spørgsmål vedrørende de generelle vilkår og betingelser for salg og brug skal sendes til os på kontakt@fogclip-dk.com.